Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

all messed up and i want you here


Sipprande dalar av ljus regnar i mitt hjärta,

livet ljög om frihet,

hatade sitt vara,
inget att förstå,

crecendon utav fruktan tänder eldar i förståndets boning,
kyssar löpte amok i tidens fängelse då vi möttes bortom din besatthet,

i kammaren där kärleken föddes en dag i april,
då solen renade sanningen om själar utan nåd,

visade vi saknaden öppet och älskade i stadsparken,

bland löven,

nu tillhör du mig,


våra sanningar utgör en kännbar existens av kärlek,


kyss min saknad.....





Fri vers av peter markurth
Läst 184 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-06-25 14:33



Bookmark and Share


  Glensan
Detta gillade jag
2009-06-26

  Vilsen Annette-hittar vägen
Hårt, mjukt och vackert på samma gång.. Väldigt fin!
2009-06-25

  dalida_bl
lycka till!
2009-06-25

    sunny
Wow!
Helt klart direkt från hjærtat...
2009-06-25

  Sturesdotter
oj
2009-06-25

  Tim Söderberg
Underbart vackert
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth