Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

befor the war


Hon andas i mina drömmar,

kysser bort mina tankar,
lugn och söt förstår hon skriken i mitt hjärta,

sätter sig brevid och älskar,

in i döden följer min lilla flicka om inga val gives,
hon är sanningen,

en doftande ros i min närhet
stjäler alla dumheter,

kastar lögner i soporna,
kysser min visdom,

ser ej några fel i mitt hjärta...




Fri vers av peter markurth
Läst 166 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-25 22:37



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Vid äkta kärlek syns alla skavanker, den som ändå orkar stanna kvar, där finns äktheten
2009-06-25

  Joe Hank
kanon. ren, skär och vacker. där men ändå här...
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth