Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusionist?

Slut dina ögon
och tänk på
tonårsångesten
Du var där, du såg vad
det kunde göra
och vad det gjorde med dig

Tänk sedan på
vem du är idag
och vad smärtan betydde
för vad det blev av dig
Dra en suck av lättnad
För allt kommer bli okej

Men tänk då
om jag är trasig?
Om någonting faktiskt
gått sönder?
Från 8 år till 16
och ni tycker fortfarande
att allt är som det ska?

Om jag kunde berätta
hur tanken på att leva ett helt
vanligt liv
skrämmer mig
Hur jag ibland
kastas fram och tillbaka
i panik
när jag tänker på
att det är en dag imorgon
...
Det är nog bättre
om ni kan stanna i era fantasier
om tonårsångest



Nån gång kanske
vi alla kommer vakna
från illusionen
att detta kommer försvinna
i sin egen takt




Fri vers av Shawnee
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-26 01:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shawnee
Shawnee