Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla mina kära vänner här på poeter


Kära vänner

 

Ni har stöttat mig och hållit om mig.
Jag är tacksam för det.
Nu rinner tidens flod snart förbi.
Kanske måste mina undersökningar ta min tid.
Kanske hinner jag inte skriva så mycket mer.

Ni ska veta att så fort jag kan så är jag här.
Ni ska veta att ni betyder så mycket.
Än så länge går bokstäver åt rätt håll.
För hur länge vet jag inte.
Var rädda om er. Ni är så värdefulla.

Håll om varandra,
så som ni har hållit om mig.
Sjuka perversioner är inte värda er uppmärksamhet.
Jag tänker ofta på er.
Ni som betydde att inte ordet försvann i sorgen.




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-27 09:02



Bookmark and Share


    prima donna
många kramar till dig!
2009-06-29

  aol
kram på ig även en främling är din vän
2009-06-29

  Sladjana Zubcevic
Tänker på dig också. Hoppas allt blir
bättre snart.

Stor kram vännen min!
2009-06-29

  Gunilla VIP
Även i denna svåra stund
delar du med dig Ulla.
Är tacksam för den DU är,
vad DU ger,
i alla lägen
även om det inte går
att "gilla läget".
Tänker på dig,
kramar till dig.
2009-06-27

  Sturesdotter
Yours for ever

just call
just let me hear your voice

I'll be there
2009-06-27

  Eva Langrath VIP
kram Ulla du är i mina tankar
2009-06-27

  genni VIP
Vi finns kvar för Dig här när Du kommer tillbaks, för det måste du göra, komma tillbaka.....

...och glöm inte, våra tankar är med Dig hela tiden, k r a m
2009-06-27

  * Ammi *
DU är så värdefull Ulla, och jag vill krama dig hårt! Ja allt måste ta sin tid, och jag hoppas verkligen att det blir ljusare snart
2009-06-27

  Njord
Jag läser och tänker på dig.
2009-06-27

    Erika H
Tänker på dig också. Hoppas allt blir bättre snart.

Stor kram du fina.

Erika
2009-06-27

    ej medlem längre
kram!
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP