Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I många år har jag förtvivlats över att min pappa aldrig såg mig - inte brydde sig om att jag stod därute vid entrén och väntade varje eftermiddag.
Nu har jag tänkt om



Hur skulle han

 

du var min idol pappa

du var den jag ville bli

prinsessa till och du hann dö

innan du såg alla mina

princessteckningar

 

så sjuk

du måste ha

varit då

när jag behövde dig

och din bekräftelse

 

älskade pappa

min kärlek

till dig

 

dör aldrig




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-27 11:10



Bookmark and Share


  Rachel Roth
Försoning är balsam för själen, då kan vi gå vidare.
2009-06-28

  Gunilla VIP
När sorgen över att inte blivit sedd
övergår i försoning
i insikt om att vi alla gör vårt bästa
i varje situation
då öppnas kranen för kärleksflödet
vilket du än en gång visar Ulla
Innerligt TACK!
2009-06-27

  Sturesdotter
Barnet som vill bli bekräftat - det där att inte bli sedd och leva med det.

Att förlåta livskänslan de spåren satte....det är stort.
2009-06-27

  Eva Langrath VIP
Insiktsfulla varma ord som jag läser med både glädje och sorg kännr igen mig i din besrkivning av sorg och försoning över en förälder som inte såg.
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP