Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst!

Låt dina ord tysta din mun,
ditt tal får mina öron att yppa blod.



Jag hör men jag lyssnar inte,
jag orkar inte tolka.



Jag blundar och hör smattret av eviga
vokaler och konsonanter sväva i luften.



Låt din mun tysta dina ord,
jag kväver vågorna i tysthet.



Ekot raderar varje känsla till förståelse



Jag sriker ut min protest i tomhet,
övertygad om att tysthet snart råder.



Mina öron blöder av förvirring,
jag stänger av,
jag är inte längre här




Fri vers av DefusedMadness
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-27 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DefusedMadness
DefusedMadness