Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blogg

Eftersom jag inte har något liv så har jag börjat blogga.

 

alkoholromantiker.blogspot.com




Dagbok av Johnny Joe
Läst 178 gånger
Publicerad 2009-06-27 16:23



Bookmark and Share

  Johnny Joe
Johnny Joe