Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

................

Ser inte ett moln
Jag längtar hem till livet
till grönskande löv
Men de vissnar bort så fort
Snart är sommaren helt död




Bunden vers (Tanka) av Johnny Joe
Läst 576 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-02 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnny Joe
Johnny Joe