Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig

Jag tror inte på Gud,
men jag tror på kärlek
Jag tror inte på änglar,
men jag tror på dig.




Fri vers av Johnny Joe
Läst 634 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-07 12:40



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Och jag som är helt fascinerad av änglar - finns de med osynliga vingar också - här på jorden!:-))
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Joe
Johnny Joe