Har/hade ett litet skämtband som heter Nisse Grävling & Destination Kaktus med en kompis där vi båda får utlopp för vår barnsliga humor &am" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har/hade ett litet skämtband som heter Nisse Grävling & Destination Kaktus med en kompis där vi båda får utlopp för vår barnsliga humor &am


Syskonkärlek

Jag känner en man som heter Stig
Han är ormmänniska och han är jävligt vig
Ja, han kan till och med suga snoppen sin
Och om du är snäll så kanske han gör det med din

Denna Stig har en bror som heter Jan,
en riktigt trevlig prick fast han är nymfoman
Det bästa han vet är att ligga med allt han ser
Och om ni är snälla så kanske han gör det med er

Stig och Jan har en till bror som heter Bert
Han är homosexuell och väldigt förtjust i stjärt
Det bästa han vet är i stjärtar ge ett sprut
Är du riktigt snäll så kanske du får ett skjut

Stig, Jan och Bert har en syster som heter Siv
Hon är en jävel i sängen men hon är HIV-positiv
Den smittan fick hon av en äcklig socionom
Så ska du ligga med henne så använd kondom




Fri vers av Johnny Joe
Läst 753 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-28 19:39



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Rolig text:) bra!
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Joe
Johnny Joe