Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte bitter

 

även om min tid

nu är ute

om sjukdomen

tar mig så

är jag inte bitter

jag är fatalist

ingen har gjort

mig illa och

förtjänar bitterhet

 

jag har levt

gjort mina val

och fått uppleva

allt en människa kan

önska sig och då är det

främst den stora

kärleken som

framträder

i mig




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-28 07:35



Bookmark and Share


  Sturesdotter
För mig är du den som har gett mig en styrka jag inte hade innan; din kärlek finns inom mig
idag och för alltid
2009-06-28

  Teresia Ridell
Sorgset men med en styrka:att inte bli bitter. så svårt..känner att jag skulle vilja komma dithän. Visst väljer man själv men ändå.. Vissa omständigheter ligger utom ens makt..
2009-06-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP