Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den utmätta tiden

 

kanske är inte tiden

som är kvar

så lång

 

konstigt att jag inte känner
minsta lilla brådska ändå

 

man hinner väl

det man hinner




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-06-28 10:17



Bookmark and Share


  aol
kram
2009-06-29

  Ilona _L
Jag vill ge dig massor med styrkekramar, Ulla!
2009-06-28

    Erika H
Den tid vi har här är oviss. För oss alla.
Vi lever efter bästa förmåga efter de värderingar vi har med oss och skaffat. Vi ler med vinden när den är ljum, blänger lite när det blåser kallt men vi andas hela tiden.
Vi hinner med så mycket vi vill och orkar. Ibland mer eller mindre.
Jag vet bara att det är med ett tungt hjärta som vissa dagar förlöper och andra kvittrar det lite i maggropen. En evighet i varje andetag.
Rädslan må komma eller inte. Tro må vi skaffa oss, eller inte. Hoppet finns alltid någonstans lurandes.
Idag är en sorgligt vacker dag. Men vi finns. Vännen, här är vi.
Och det är vi imorgon också.

Vacker text med en värme jag kan ta på.
Inte brådska... en dag i taget.
2009-06-28

    sunnanvind
Kramar om dig...
2009-06-28

  Sturesdotter
Du hinner med mycket; mer än många då du vågar se dig och andra; på ett klart och ärligt sätt.

Din vän
så länge du vill o orkar med mig
2009-06-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP