Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
värmesvammel


Temperaturgräns

På samma sätt som skolorna i Sibirien hålls stängda om det är kallare än -52c, så hålles min skrivmaskin* stängd vid varmare än +30c i skuggan.

Sådan temperatur är etniskt diskriminerande mot lappar.
Vi borde få ersättning.
Ensamrätt till E45:an kanske?

*=laptop




Övriga genrer av Tjärkat
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-28 11:46



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Överskottselen från Porjus kan användas till kylanläggningar för oss lappar.

Tycker jag.
2009-07-08

    ej medlem längre
Bra!
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Tjärkat
Tjärkat