Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslobrygd


brygd

stängslan fängslan utan ängslan
buren av åtrå och längtan
slagen i bojor
slagen i tu
vriden och vänd på i granskning

här och nu och medveten
undanträngd av profeten
låt mig åter få bära mitt ok

släpp på tygeln
raskt och rappt
se an den tid som är slagen

böljande mustighet randas i kar
i kar som vilar i svale




Fri vers (Spoken word/Slam) av Tjärkat
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-05 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tjärkat
Tjärkat