Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni är underbara.. Jag hatar er..


ambivalens

Jag hatar poesi..
Kan jag få läsa en riktigt svår en?

Jag vill inte känna eran ångest dränka mig med stelnande vågor..
Men fan den här hade ju verkligen något..

Låt mig slippa era depressioner nerlidna på pränt..
Och gud vilket förtrollande språk..

Vad är ni för självömkande offer?
Och se här, skarpaste hjärnan jag mött..

Näe, jag hatar fan poesi!




Fri vers (Spoken word/Slam) av Tjärkat
Läst 366 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-05 06:30



Bookmark and Share


  queenia
jag tror herrn älskar ord.. :)
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Tjärkat
Tjärkat