Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min kärlek till dig



Jag vill kyssa dig inatt,
älska i mörkret,

tränga in i dina tankar,
ta ditt hjärta till min själ och bevara din kärlek förevigt,

du ser mig,
dina ögon tindrar i mörkret,


kysser dina läppar,
tar dina bröst i mina händer,

smeker din kropp,

ditt blöta sköte,
tränger in i din kärlek,

vi älskar förevigt till toner av en förlorad saknad,


nu lever du i sanningen....








Fri vers av peter markurth
Läst 226 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-06-28 22:12



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Tjusigt
Applåder

Mvh....
2009-06-29

    Al Lanzon
Snyggt!
2009-06-28

  Sturesdotter
En kärlekshymn som du beskriver så äkta
2009-06-28
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth