Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till min egen älskade



Såg du mina tårar lämna själen dagen då du dog,

livet sjönk ned i dina drömmar

jag älskar dig bortom allt förnuft,
logiken fick ge vika,

din kärlek

omsluter nätter utan slut,
älskog,

kyssar samförstånd

jag såg dina ögon glittra i natten - ren kärlek

mötte mitt förstånd,

slog bort

alla tvivel,

det är vi

jag dog för kärlek,

viskade du sakta..




Fri vers av peter markurth
Läst 171 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-06-29 07:34



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Underbar - en av dina bästa kärleksdikter!
2009-06-30

  walborg
Tack för en stark kärleksdikt!
2009-06-29

  Alexander Gustafsson VIP
Gripande!

ren kärlek...
2009-06-29

  Sturesdotter
vacker
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth