Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mötte sanningen idag


Mötte sanningen idag - dina oskyddade ögon såg in i mitt hjärta,

ville ha mer,

jag var redan din förevigt,

undrar om du visste om att min kärlek brände sönder alla tankar eller känslor jag någonsin besuttit,

undrar om du visste att jag var fånge i en dröm,


hon sover nu, ser du min kärlek?











Fri vers av peter markurth
Läst 191 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-06-29 22:25



Bookmark and Share


  Feminaz
vackert!
2009-06-30

    ej medlem längre
Så beskrivande att även jag fattar, detta är fint och djupt-som havet!
2009-06-30

  * Ammi *
starka vackra ord!
gillas
2009-06-30

  Popcorntankar
Gillas STORT!
2009-06-29

  Suzy med punkterna
Du vet min svaghet för sanningar så denna fastnar även om jag måste hålla mjed underskrivande att det låter som en inbjudan till någon annan...............
Kan va feltolkat förstås eller kärlek till fler än en;=)
2009-06-29

  Sturesdotter
en dikt som först talar om kärlek
och sedan bjuder in någon annan;
ja, kärlek kan ges till många....
2009-06-29

  walborg
Så himmelens vackert Peter, och ömsint!!!!
2009-06-29

  sulimaa
Ja jag känner den i dina rader...så fint beskrivet ..gillar denna!
2009-06-29

  Glensan
Du har fångat
ögonblicket igen

Mycket bra och fint skrivet
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth