Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eld


Vansinniga blå ögon - eldar i min själ,
en kyss av minnen,

två mäniskor,

vältrande i sorger,
ensamhet,

kanyler,
sakad och andra oanständigheter,

bortom ljuset i drogade sinnen,
kysser de varandras skuggor,


saknaden äro ohållbar,


liksom själva


livet




Fri vers av peter markurth
Läst 201 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-30 16:32



Bookmark and Share


  sulimaa
Stark text...skapar smärtsamma bilder och berör ...
2009-06-30

  Suzy med punkterna
Starka ord om livet som saknas
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth