Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som smärtan när du slår mig med hårda ord så känns mina tårar på min kind.


Jag trodde på dig!




Vi

är inte längre


Aldrig mer får jag känna
att jag älskar dig

eller att du är den
som gjorde mig varm


Du ryckte glädjen
ifrån mig

och tog död på oss

du sa jag orkar inte mer
jag måste vara själv


Du uppskattar inte längre
allt jag gjort för dig

Jag var för snäll


Du satsar på ditt
och lämnar mig kvar att önska

att jag aldrig

träffat dig


Du var den sista chansen
men du ljög dig bort

Du ville inte ha mig
för alltid

du vill inte


Jag trodde på dig
att de skulle vara

vi


Du ljög för mig
du svek mig


Du lämnar mig ensam
med minnen

jag önskar jag aldrig fått


Du tog min matlust
och gav mig chockade timmar

likt elchockar i solnedgång


Vi

finns inte längre



bara minnen
av sorg i ensamhet

Du va den sista chansen


vågar inte känna
så här igen

vågar inte mer
ge någon allt

för att sen förlora
mitt liv för


ingenting




Fri vers av Spir@
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-30 19:51



Bookmark and Share


  mare VIP
Smärtsamma rader.......som livet är ibland...
2009-07-19

  Suzy med punkterna
Mycket känslosamt skrivet om att bli lämnad kvar....och ingenting finns
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@