Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 ord

1 ord utan sin mening
kan kanske kallas
ensam

Ett ensamt ord
formade om sig
och blev
älskad

Men vinden
blev till storm
och gjorde älskad
till sviken

Sviken
drunknade
i tårar
( ensam )




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 288 gånger
Publicerad 2005-09-29 20:29



Bookmark and Share


  Anna1987
Välskrivet om ett starkt ämne. Överallt finns ensamma människor mitt ibland oss. Man är aldrig så ensam som i en folksamling.
2005-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan