Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påminner om dig.

En natt som denna, stjärnklar och svart.
Besvarar alla tankar jag haft om dig.
Under stjärnhimlen, så oskuldsfull.
Dina ögon speglar stjärnorna, och de brinner.
Ett stjärnfall vi ser, fallandes ner.
Den slutar aldrig brinna för att den faller.
Den behåller sin glöd och förblir lika vacker som den alltid varit.
Den påminner om dig

Brinnande klar.




Övriga genrer av ooolinneaooo
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-02 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ooolinneaooo