Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kladd

Glöm för en stund alla som ser på oss
och se in i mina ögon

Glöm för en stund allt som hänt förut
och tänk på det vi har

Glöm allt som inte rör dig och mig
och håll min hand

Glöm inte att det är du och jag
och inga andra.




Övriga genrer av ooolinneaooo
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-02 23:08



Bookmark and Share


  SecretGardenofLotta
Viktigt att se varandra. Mötas.
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

ooolinneaooo