Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lommens rop och spillkråkan


Det är lommens rop och spillkråkan
vägarna genom

den gamla dagstidningen kvarglömd
och vindens kors
genom

Den spräckta mödomshinnan genom fönstret
man ser den
vit mot det blå

fönsterspeglat som ett minne
naket som barnet
mognat


Det är lommens rop och spillkråkan








Fri vers av korpfjäder
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-03 08:54



Bookmark and Share


  Gunnar Norrman
Vilka härliga kontraster! Men Du kan måla naturen med ord, som få andra. Ödslighet och längtan, vilken stämning!
2009-07-05

  Lena Krantz VIP
Skönt att vara hemma igen och höra lommens rop väl?

Rutor är väl lite som tapeter, man ser lite av det som kommer underifrån utan att kanske alltid förstå genast!
2009-07-03

    resilient
suggestiv, vacker text där den spräckta mödomshinnan effektivt bryter av idyllen. Gillar upprepningarna.
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder