Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag gick min väg

Satt ensam i natten ,
du sov i en trygghet skapad utav de som ej orkar se,

mindes sommaren,
vi satt i parken,

tillsammans i gräset,
kyssarna du gav var varma,

innerlig kärlek,
längtade till natten,

käleken,
vår natt,

vår kärlek,
den ingen kan ersätta,

verkningslösa nystan av försummade drömmar kommer för mitt sinne, dialektiken rör om i mitt brustna hopp,

din sömn stör,
frånvaron,

den förbannade känslan av tomhet i mitt hjärta,
epoker brinnande av kärlek,

våra döda poeter,
de som svalt,

droger saknades,
svettningarna nära,

dagar i solen,
din ynkedom,

mina mardrömmar,
vi vilade i dagens ljus,

badade i sjöar utav guld,
somnade fyllda av kemikalier i gryningen,

jag betraktade ditt välbekanta ansikte,

kysste en tår och gick min väg




Fri vers av peter markurth
Läst 288 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-07-03 22:31



Bookmark and Share


    Max Poisé
Bra....Du är verkligen bra!
2009-07-05

  Suzy med punkterna
Mycket fint
2009-07-03

  Roula O
mycket fint!
2009-07-03

  Carola Bouvin
Underbar eller mer än, inblick av något som var och som vill hållas kvar, ...du sa "kysste en tår och gick min väg"... Ordlös underbart vackert!
2009-07-03

  flickan i spann
Måste vara en stark kvinna..
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth