Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... grandet och bjälken


Den du var i mina ögon, en gåtfull spegelbild jag glömt


Allt det där i dina ögon
det som är du
i mina

föraktet som strålar mig

En hand mot dina anletsdrag
ett ord
min dörr i reglad skam


Men där i ordets ensamhet
naglas hand mot trä

ögonblick av insikt













Fri vers av korpfjäder
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-04 21:02



Bookmark and Share


  halmstrå
får en tanke om att det man lastar andra för är det man själv helst döljer, till och med för sig själv.
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder