Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valt livet





Om livet


hetat


döden


och


tvärtom



Då hade


jag valt


livet


för jag


vågar


inte








Övriga genrer av blaite
Läst 252 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-05 14:53



Bookmark and Share


  Line W
Tunga tankar, stiligt uttryckt!
2010-11-01

  Roula O
enkelt och mycket bra...
2009-07-06

  karenina VIP
brukar inte tycka om antilivetpoesi men denna text var finurligt formulerad, bra!!
2009-07-06

  Suzy med punkterna
Strålande helt enkelt!
2009-07-05

  sulimaa
Åhh den var bra!!! Klurig och insiktsfull....
2009-07-05

  Sanningsägaren VIP
här lyckades du vränga ut och in
på det
*läser igen*
2009-07-05

  glittervakuum
Jag är inte rädd för att dö men rädd för att leva död
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite