Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullkomligt flytande

Jag flyter


Jag flyter
och jag vet att jag är ensam
om att känna såhär


Jag flyter in i texten
in i
stjärnorna
snurrande stöter de sina kanter
mot mina tankar
med små,
lätta plinganden

Tunga vibrationer
på djupet av
min existens


Ord som
långsamt smyger sig in
likt en dimma
i mina tankar
och målar över
alla andra känslor
som någonsin tagit plats
i min kropp

Ord,
omöjliga att undgå
I toner värda att
dö för


Jag flyter,
jag sluter mina ögon
djupet fyller mig
rösterna viskar sanningar
som jag vet aldrig kommer svika mig

De kommer aldrig försvinna



Jag flyter,
i ensamhet
bland stjärnors kanter och vibrationers djup,
bland dimmor och toner jag
aldrig vill sakna
aldrig kan missa

Med en besatthet för det vackra
och jag längtar,
jag trånar,
(jag flyter)
Tills jag får känna det
nästa gång


Det här är de enda stunderna
då inte en del
av mina dimtyngda sinnen
bryr sig ett dugg
om vad de tycker om min
avskydda källa
till fullbordan




Fri vers av Shawnee
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-06 02:03



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2010-09-10

    sleepwalking
Jag brukar försöka följa instruktionerna
som står där till höger. Man ska undvika
kritik i stil med "fasen va bra"...
Men jag vet inte riktigt vad jag borde
säga. För, fan vad bra det här var..
Flyter gör det verkligen, orden fullkomligt
flyger fram...
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Shawnee
Shawnee