Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kanske är i själva sökandet vi finner...det vi längtat efter så länge.


I sökarens spår

Man lämnar ibland det man finner

där man en gång hittat det

 

för att det i sig självt ska få gå vidare

det är kanske inte rätt tråd man finner

 

eller så försöker man såsom många andra

sökare har gjort, och gör än i dag

kanhända gick jag fel...eller vilse

i drömmar jag väver som så ofta.

 

I mån om att min känsla ska hitta rätt

söker jag vidare...alltjämnt medans

solen återigen stiger i ny gryning

klockan tickar...påminner om ett evigt

kretslopp, liksom sökandet för oss.

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-06 20:30



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
Mycket läsvard!
Känner igen mig i denna text
och uttrycket
När man känner
sig hemma trivs man ändå bättre
hemma i sökandet från en annan sökare
2009-07-29

    ej medlem längre
Tänkvärd filosofisk betraktelse... som stillsamt flyter fram
2009-07-13

  KristinaE
.. vi som lever finns där i vår längtan till....... tycker om titeln 'i sökarens spår' - tänker att ibland går man i sina egna spår och tror det är andras! Många värdefulla rader i detta stycke ord!
2009-07-07

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet!!!
2009-07-07

  Junitvillingen
Så tänkvärda ord! Jag tror själv att det är VÄGEN som är målet...att, precis som du skriver, det är i sökandet vi finner...Svaren har vi ofta inom oss själva, men det kan ta tid att finna dem ändå. Vägen kan vara både krokig och lång. Det är väl tack vare att vi går vilse ibland som vi LÄR i livets skola. Tack för en viktig text!
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~