Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara dör





Du käkar


piggelin


så snyggt


att pojkarna


bara dör




Övriga genrer av blaite
Läst 279 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-07-07 17:18



Bookmark and Share


  Baystream
haha... vilket... sug... det var i den här texten ;D
2009-07-10

  Alexander Gustafsson VIP
Kanske inte dör,

men smäller av...
2009-07-09

  Roula O
älskar den glassen...
2009-07-08

  Arro
man ska aldrig underskatta makten en glass har.
2009-07-08

    Tea Alex
Yes! Älskar piggelin!
;)
2009-07-07

  Suzy med punkterna
Piggelin nästan enda glassen jag äter hahaha
2009-07-07

  Sturesdotter
glass är farligt...förföriskt!
2009-07-07

  glittervakuum
då äter man ta mej fan snyggt
2009-07-07

  sulimaa
Hhahahah men underbart! Såg lite bilder i mitt huvud.....
2009-07-07

  Junitvillingen
Undrar hur jag ska göra för att äta sådan glass snyggt? Speciellt eftersom jag inte alls gillar Piggelin!!;-))
2009-07-07

  Lena Krantz VIP
*fnissar gott här*

inget konstigt med det för dem som kan den konsten (inte jag)
2009-07-07

  stella
Enkelt och dräpande... :)
2009-07-07

    ej medlem längre
haha..hur gör man det på ett snyggt sätt? nåt jag aldrig har fattat..det bara rinner ner för mina armar, hals och bröst...fast det kanske är DET som är snyggt..eller? :D blir liksom piggelinsex utav alltihop!
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite