Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sätt att se på nya vägar


En ny väg

Det låg där över bäcken,
ett torkat gammalt träd.

Och ingen kunde ana,
att detta skulle bli den nya
vägen,
denna väg som många skulle ta
till andra sidan.

Och för varje gång någon gick över,
sköt trädet skott och bäcken porlade
av glädje.




Övriga genrer av Jaramald VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-08 08:25



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
så rik på känslor till detta gamla träd!!
2009-07-10

  Cris
Vad härligt.. levande det blev av det gamla trädet!
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP