Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuld

En man begick en dag ett brott.
Mot honom blev ett brott begånget.

En kvinna slog en kväll sin dotter.
Som ung hade hon själv fått slag.

I går retade ett barn sin vän.
Själv var barnet ensamt.

Ett par kan inte längre älska sant.
Och båda hatar de sig själva.

Gammal man ges stor berömmelse.
Fru och son betalar priset.

Vad är rätt och vad är fel?
Vem ser hela bilden?

Skyldig eller oskyldig?
Jag är både och.




Fri vers av Grubbelmia
Läst 400 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-08 10:21



Bookmark and Share


  Anna*
Vi är väl alla både ock ...
Ingen är utan skuld och alla har vi våra ryggsäckar.
Stegen till frihet är de svåraste någonsin.
2009-07-27

  Bibbi VIP
Mitt favoritställe i bibeln är Rom.3:22-24
"Här görs ingen åtskillnad. Alla har syndat och gått miste om härligheten från Gud, och utan att ha förtjänat det blir de rättfärdiga av hans nåd, eftersom han har friköpt dem genom Jesus Kristus."
Stort att nåden räcker till för oss alla som söker och behöver den.
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia