Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap.

Jag är inte värd
din vänskap

för ordet förlåt
räcker inte till
och du är värd
så mycket mer.

Och du ska veta
att jag beundrar dig.

Du är en av dom
starkaste människorna
jag någonsin
träffat.




Fri vers av Birfir
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-08 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Birfir
Birfir