Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


bam. bam. bam


Nu vet du sade jag,
var helvetet är beläget,

bortom kärleken,
utanför empatin,

i sanningens bubbla,
förstår knappast vad ni talar om längre - eller varför,

ni sluddrar ju för helvete?

var är mitt uderstöd,
jag anföll ju som vi planerat,
ni är ej bakom,
som löftena sade,

ser 2 kroppar på marken,
kalla för evigt döda,

vem bryr sig om ett lik? d
et bekransas och blir hundmat,
trött,
ska sova,
i evigheten,

vill ej lyssna om jag ej är i stånd att förstå ett ord,
eller genomskådar kärleken,

kill kill kill kill kill the poor tonigth..

skrattet igen,

är du mitt vansinne,
revolvern blixtrar till då jag sätter i patroner,

nu ser ni iallafall att jag ej var galen,

mina sanningar är fina,

det är mina målningar med,
men mina känslor?

vad är de?

de är sanningen om en mäniska vilken lever bortom gott och ont,

ser skönheten i vansinnets natur,

ständigt beredd att döda,

hatet som består bortom allt förnuft,
ni är ju jävligt patetiska,

det är därför jag skrattar,

lyfter min revover,

siktar mot ditt hjärta,

trycker av,

ni skonade aldrig mitt...







Fri vers av peter markurth
Läst 573 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-07-08 15:00



Bookmark and Share


  aol
starkt vilka känslor som ett upprört hav, bra skriftat vännen,
2010-08-14

  Alexander Gustafsson
Du försvarar dina tankar väl,

rätt eller fel,

man måste få ha sina insikter i fred...

ibland...

det är det rep som håller ihop en...
2009-07-08

  Catharina Edin VIP
Bra, tycker jag!
2009-07-08

  Mikael Llewyn Novac
JUBEL, BLIXT OCH DUNDER!

Fett bra Peter!

me like a lot! 5/5
2009-07-08

    ej medlem längre
starkt,o de behövs som motvikt
ger en fin balans inom mej att läsa de här lagom "blodiga" hos dej .-D Kikar med ett öga, för det är så hemskt det här
"ni skonade aldrig mitt"
aj
2009-07-08

  Öknens Ros VIP
starka bilder du målar upp......
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth