Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarglädje

Jag gillar sommarn mer än något annat.
Att inte kunna njuta av värmen är förbannat.
Att springa vattenspridare och bada neck i poolen.
Är det absolut bästa man kan göra i solen.
Att ligga vid havet, på stranden och sola.
Medans kompiarna leker coola.
Vissa gillar vinter andra sommar.
Man kanske är på stan och lommar.
Att gilla något, är vad alla vill göra.
Man kan lära av varandra, genom att se och höra.




Fri vers av LubbeLoppa
Läst 497 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-08 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LubbeLoppa