Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bästa vän

Du är halva jag
utan dig känner jag mig tom
om du svek
om du
svek
om du sa nej
om du sa
jag vill inte längre vara med dig

då skulle jag ramla ihop
smulas sönder
fara iväg med vinden

på jakt efter en ny som du
skulle jag behöva leta tills

jag dör.




Fri vers av LubbeLoppa
Läst 584 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-09 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LubbeLoppa