Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som bara hon kan





Size zero


kör


ner


skallen


i


spyhinken





snyggt


som


bara


hon


kan




Övriga genrer av blaite
Läst 305 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-07-09 17:48



Bookmark and Share


  Arro
den hemska verkligheten, kvinno idealet och dess följder.
2009-07-12

  Suzy med punkterna
En grym sanning superbt skrivet
2009-07-10

  Roula O
livet är förjävligt ibland...få ord som skapar bilder och många känslor, bra!
2009-07-09

  Svartsilver
jo hinkar kan vara bra att ha till det mesta;)
2009-07-09

    leelee
Ja...det var elegant och stilfullt, att göra det i en spyhink istället för i en äcklig toalett.
2009-07-09

  peter markurth
kanon
2009-07-09

  beam72
ja den var bra
2009-07-09

  Junitvillingen
Men wow du...gud vad du är bra på att få till sylvassa texter - hur få ord de än har så blir de mästerliga - som denna. Du är fenomenal ju!!
2009-07-09

  glittervakuum
nice!!
2009-07-09

    ej medlem längre
ja, livet...fy fan
2009-07-09

  karenina VIP
framkallar starka känslor, berör
2009-07-09

  Sturesdotter
finns hinkar i mkt snygga färger...
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite