Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett med dig.

Jag vill leka med ditt hår mellan mina fingrar.
Se dig i ögonen och prata om allt och inget.
Vill hålla din hand i min
hålla den extra hårt för att se att jag inte drömmer allt
jag vill att våra hjärtan ska slå lika rytmiskt..
dunk dunk dunk..

..jag vill bara vara ett med ditt hjärta.




Övriga genrer av ooolinneaooo
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-09 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ooolinneaooo