Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjutton våta ullstrumpor...


idisslande varm
som doft av våta sockar

fårflocken i regn




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-09 23:05



Bookmark and Share


  Rolando Furioso
Jag ska räkna dom till sömns i kväll.
2009-07-17

    ej medlem längre
En träffsäker iakttagelse!
2009-07-14

    papillon
Mmm - vilken underbar rubrik över en exakt bild av den blöta flocken fångad med alla sinnen! Applåder!!
2009-07-10

    ej medlem längre
Ah, så fint fångat :) En haiku som ångar av doftande värme :)
2009-07-10

  Ronny Berk
ull värmer även i vått tillstånd, trevlig haiku med doft av djurriket
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder