Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har dom hjärtan ??

Själamord
själamord

Dom som
kväver luften med ord

Lyssnar endast
till sin egen röst
aldrig hjälper någon annan till tröst

Har dom hjärtan
i sina bröst ??




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 261 gånger
Publicerad 2004-06-13 20:10



Bookmark and Share


  reback
är de så upptagna av sig själva att de glömmer bort sitt ack så viktiga hjärta, lägger det i vila, å de går på så vis miste om så mycket. Jättefin dikt !
2004-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan