Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilleben




I





mot fönstret

de små regnstänken

glesa fågelspår





gråa viskningar längs fönsterbläcket

gatorna nedanför

blanka asfaltsfält, valryggar

gula maskiner, medvetslösa, snedställda





en närvaro intill köksväggen

det gammastrålande ansiktet

den vaksamma, tysta lögnaren





ordet outtalat

en stormflämtning i lyktan mellan oss

ur dess mun;

ljus...rök...insekter...




Fri vers av SandemosesDelirium
Läst 217 gånger
Publicerad 2009-07-10 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SandemosesDelirium