Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dänger mitt huvud

Rusar in i raset
kommer ut
dum och dammig

Varför ska man
doppa foten
i kokande vatten ?

Dänger huvudet
i det kalla elementet
blir febervarm
och bulig

Varför ska man
förgifta sin mat ?

Måste man våga för att vinna
spräcka sin mödomshinna
knulla utan skydd ?

Allt är ett
val
och valarna
är mäktiga




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 287 gånger
Publicerad 2005-10-01 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan