Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Resa i rummet


Jag reser aldrig någonannanstans

jag förflyttar mig bara tidlöst...i samma rum.
Och rummet är stort, väldigt stort!




Övriga genrer av Jaramald VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-12 02:16



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
ja, det låter som att du "gräver där du står"? Bra!!
2009-07-12

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
då lär du göra en intressant resa :)
2009-07-12

    Bodil Sandberg
Det här är onekligen två mycket tjusiga högtidliga vackra rader ..får pirrkänslor****
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP