Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så möter vi varandra i spegeln, min vän


Betagen förälskad och dränkt
i en brunn av mitt eget förakt
förvänt i ditt anletes drag

och du blir det onda jag tänkt
mitt jag väntar ständigt på vakt
och du blir föraktets idag

för alltid jag själv så försänkt
i tron på att tanken är makt
jag dödar dig själv - du är jag















Fri vers av korpfjäder
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-12 09:08



Bookmark and Share


  halmstrå
just sådär tänker jag mig att navelskådandet kan bli när det får växa sig övermäktigt!
2009-07-12

  walborg
Ibland dyker vi ner i regressioner och projektioner och gränslöshet - tänk att diktaren kunde få till en dikt om detta!!
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder