Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kyligt


Sommar solstånd

Molnen lyser på himlen och solen gick och dog
bara slocknade helt tvärt.
Solstrålar avbrutna innan ejakulation
inte i stånd till att penetrera
mulliga molnmassor.

Tunga, gråa, som ligger där och ruvar
befruktade, fruktade och fuktade
nedkommer, avkomma, börd, nederbörd
klimatiserat klimax




Övriga genrer av prima donna
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-12 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna