Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle vilja sitta med Lars Winnerbäck vid Stångån.

Jag skulle vilja sitta med Lars Winnerbäck
vid Stångån
och se honom tänka en sång.

Följa med honom till Oslo eller Riga
och höra pennan raspa eller tangenterna slå.
Hur han nu gör!?

Strängarna. Eller rösten.
Men kanske mest tystnaden.

Ja, jag skulle försöka att vara tyst
Jag skulle knappt andas än gång.

Skulle bara vilja följa med
för att se hur han gör.




Fri vers av Tina-sol
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-12 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol