Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntevärde och ringar


sommarkalla vintersolars drömmar
vaknar långsamt ur skuggorna
i ljuset av en stegrande längtan

som fallande strålar av is
smälter till en blank ljummen pöl
tar jag försiktigt av mig skorna
ritar cirklar med tårna på ytan

du rinner igenom mig

fryser fast i klyftan
mellan antalet möjliga
och antalet verkliga

bär din ring i ögats öppning




Övriga genrer av himlens hemlighet VIP
Läst 680 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-14 12:22



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
du skapar eftertanke här...
:)

för om drömmarna kan beskrivas
som en diskret stokastisk variabel
får jag läsa din text en gång till

allt
för att kunna teckna dem
sannolikt
som en matematisk funktion
kanske en fördelningsfunktion därtill
med väntevärde
och förväntan
2009-10-05

    resilient
"bär din ring i ögats öppning"

Det känns som något Eddan. Urminnesvackert och klokt. Bara vokalerna:
_ä_i_i_i_öa_öi_

Vilken dans.
2009-07-25

  madinsane
sista raden är verkligen sjukt bra.
mycket, mycket bättre än min usla kommentar.
2009-07-14

    Göte Holmlund
Hur länge ska man behöva vänta...hör jag ekot av rosenbladt jag släppte i grand canyon...blänger på klockan..tar en nektarin till...ska jag kasta kärnan pårom?
2009-07-14

  himlens hemlighet VIP
en diskret stokastisk variabel...
2009-07-14
  > Nästa text
< Föregående

himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP