Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O-o-.-



Vågar jag se strimmor av ljus

Genom dimmor av mörker?



Rädslan för att vara lycklig

Dämmer upp verkligheten!



Kommer jag göra alla fel igen

Eller kan det vara vår tid?




Övriga genrer av Sergej
Läst 564 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-15 11:55



Bookmark and Share


  halmstrå
klart det kan vara... varenda nu kan vara en ny tid. Er tid.
Alltid.
2010-04-17

  aol
kändes rakt in i mig,
2010-01-13

  Anna*
Många starka frågor som många ställt sig någon gång inklusive jag...
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej