Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man må ju prova om en lag fungerar på en mindre ort innan man inför en ny lag i hela landet, det är dessutom en skandal att gatumånglare ännu inte bär skyddsutrustning mot snuviga och hostande kunder, svinaktigt är det


I Örebro...






...är det hittintills
inte förbjudet för
någon att hosta

samt nysa utan
att bära ansiktsskydd
av den typ

som exempelvis operationspersonal
använder, men en
lag sägs förberedas




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2009-07-15 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP