Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(mot) Strömmen

Som ett rör behåller genomströmmande vätskor upptar ni...
INTE...
det som passerar.

så allt det underbara,
det goda,
det magiska,

blir som bortspolat då vätskan får mörkare färg..
Kylan borrar sig in i märg.

tillslut det där hålet,
fånga upp allt och
skapa en härlig sörja av färg

Erfarenheter, handlingar och känslor
bevara det fina, blanda med det jobbiga
så kan det tappas ur vartefter det blir överfullt,
men behålla sin klara färg.




Fri vers av Burre
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-16 01:05



Bookmark and Share


  Alstermark
En klurigt utsnidad text med användbar visdom mellan raderna. Bra jobbat!
2009-07-24

  Baystream
"Kylan borrar sig in i märg" - vilken stark mening!
2009-07-20

  Ordregnspoeten
Den satt fint. Helt genialiskt faktiskt.
2009-07-19

  Jazz-75
Gillade verkligen början. Gav en välbehövlig tankeställare.
2009-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Burre